Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kecoh Sampai Trending! Akhirnya Fazura Buka Mulut Komen 'Jangan Rentas' Ditujukan Kepada Siapa



Kecoh Sampai Trending! Akhirnya Fazura Buka Mulut Komen ‘Jangan Rentas’ Ditujukan Kepada Siapa

===========================
😊 Hello ! Selamat Datang ke TrenDinG TV Channel. Kami Menyediakan tontonan tentang dunia artis terkini yang menarik, menghiburkan dan sangat sesuai buat tontonan keluarga (Family Friendly Content).

😊 Hello! Welcome to TrenDinG TV Channel. We Provide you a glimpse into the world of contemporary artists that are interesting, entertaining and well-suited for family viewing (Family Friendly Content)

😊 Please let me know if you have any enquiries to : atrendingtv@gmail.com

😊 Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for β€œfair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education and research.

Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.

Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

😊 Sumber Berita : OHMYMedia! Viral
😊 Sumber Visual : IG #FazuraSkinCare
😊 Sumber Muzik : YT Library – Tak
😊 Video & Voice Over : Trending TV

Support site by sharing this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on tumblr
Tumblr
Share on stumbleupon
StumbleUpon

This Post Has 37 Comments

  1. norsiah mohd

    Cubalh faham maksud yg disampaikn, suka tafsir yg yg lain.kang ckp bodoh marah pulak.

  2. Nora Lee

    Ramadhan dh hampir tiba jgn lupa ya pakai tudung tutup aurat…trend memakai tudung ketika bulan suci…alhamdulillah.

  3. rabitah jalil

    rasanya faz xde maksud kat sape2 setgh2 netizen je salah tafsir.x baik kita nk melaga2kn orng padahal mereka xde pape pn.be positif sikit.

  4. Orkid Channel

    Betul…. Takkan masi… Tak hbis2… Dah beranak pinak… Dah.. Dah… Lah… Aduiii… Doa ja yg terbaik…. Ja

  5. Lina Lim

    bimbangπŸ˜‚tapi tadi baru nampak bawak anak dia keluar.. hahaha 😝 CAKAP macam Bagus πŸ˜‚ sanggup perli2 jiran sebelah tu πŸ˜‚
    nak tunjuk baik konon

  6. Lina Lim

    memang PAJURA ni dari dulu suka perli2 kan
    lagi lagi kat lofa
    ingat tak pasal kimk
    pun sama
    kesian peminat tu tak salah pun
    ada dia mintak maaf
    sampai sekarang tau
    lagi satu dengan faezah ilai
    pun sama
    pasal body shaming tu
    tetiba pun masuk
    konon dia bagus la
    pas tu jgan patah
    patah ex lofa
    lepas kawin pun sindir2 jugak
    cakap.macam ni
    "macam tak da laki.lain, laki orang pun nak" bukan main lagi dia cakap ngan geng2 bapok dia
    dah tu bapok bapok tu semua ketawa
    aku kasih ingat lagi
    sekarang sibuk pasal lofa pulak
    bila lofa tengah hot nama dia
    tetiba perli pasal rentas
    tak da kena mengena pun ngan rentas
    aku tengok video tu
    pelik kan
    pandai masuk daun perli
    budak sekola pun tau lah
    masa resteena buat hal
    tak timbul pulak πŸ˜³πŸ˜œπŸ˜‚

  7. Lina Lim

    nampak sangat dengki 😝 nak glamour jugak πŸ˜‚ nak nama trending jugak πŸ˜‚ Sibuk ngan anak dia..artis lain pun ada anak..tak kecoh pun.. sakit hati lah tu..tak bole tunjuk anak kat orang..aku tengok artis lain relax jer bawak anak dia rang jalan jalan2..tapi yang.pelik kenapa masa resteena dia senyap jer 😝 tak nak timbul 😳 bila nama lofa tengah panas sibuk membawang..nak jugak 🀭alolo dah sendu 😁aku pun ada nenek lah . tapi tak kecoh macam kau..

  8. Fuad 4080

    Nampak sgat fazura ni mcm perfect,ingat allah pon ada sempadanya yg mna allah cakap tutup lah aurat kamu wahai wanita muslim jgn lah kamu mrentas sempadan hukum allah,skadar nasihat untuk semua wanita muslim…

  9. Fuad 4080

    Ingat lah wahai wanita muslim hukum allah pon ada sempadannya yg mana allah telah mewajibkan kamu menutup aurat jgn plak kamu mrentas sempadan hukum allah..

  10. Nuna Adnan1975

    Betul ckp fazura. Aku ni ha dh 5 bulan x jmpa ank aku kt kolej. Walau dh blh rentas daerah tp kolej bt sop ketat lnsung x blh jmpa parents walau nk jmpa lua ank kt dlm mak kat lua pagar. Begitu patuh kami sebagai rkyat ikt sop nk banteras covid. Jadi bila ada artis yg suka2 mcm x de perasaan brhoneymoon dgn alasan keje kau nk brsangka baik gak ke. Tlg la hormat org yg dh brsusah payah ni. 5 bln woi aku x jmpa ank aku. Dpt lambai2 dari lua pagar kolej aje kau phm x perasaan aku ni.

  11. Princess Nadieyra

    sop yg ditetapkan manusia kita peduli, sop yg ditetapkan Allah membawa jalan ke syurga.. semoga bermaanfaat utk semua umat islam..

  12. laabwa

    Mana2 public figure yg langgar SOP termasuk pak menteri hendaklah dikenakan kompaun tambahan supaya mrk tidak gunakan kedudukan mrk untuk mendapat keistimewaan.

    Sy sbg rakyat biasa dah meluat dgn peratuan double standard yg dikenakan keatas mereka yg ada nama,ada kuasa dan ada duit.

    apa guna undang2 jika boleh dirunding dan ditimbang2 dgn kuasa?

  13. Kita jng lah berpikiran negative sampai melaga lagakan mereka. Nasihat Fazura kapada umum bukan untok individu. Semoga ALLAH melindongi kita semua dari Covic-19. Amin…Amin…Amin…

  14. Aisy Siman

    Dh tahun berape ni netizen blm move on ker?yg punya badan dh move on pun, positive leer sikit πŸ˜…

  15. Hab's Mom

    Jgn rentas hukum Allah….tutup aurat dgn betul…jgn sombong dgn Allah

  16. Ali Mane

    Walaupun tiada jodohku dgn Fazura tp sikit pn tiada rasa benci dan dendam pd nya..😁😁😁😁

  17. Tak baik lgi ker dua ekor ni..🀣aq rasa neelofaa nk berbaik dgn pajura ni sbb dia like gmbar yg pajura post kt ig…tapi tula fazura perli plk wktu time lani

  18. Suzie Debra

    Saper mkn cili dan terasa pedas nya?? Huhuhu lalala..

  19. king fisher

    Kalau nak bebas semula ke mana2, tunggu la sampai dh ambik vaksin. Jgn bila kjaan suruh ambik vaksin, banyak pulak songe.

  20. Hasnul Hisam

    Ingatan yg baik utk semua org.terima kasih atas teguran..

  21. Zai Ahmad

    Cuma nak tahu….komen yg diberi tu ada kena mengena tak dengan persembahan peserta berkenaan,tu sahajaπŸ‘Œ

  22. Siti Maimunah

    ADUSSSSSS APA LAH MMG BETUL APA YG FAZURA TU KATA,, DENGAN KEPALA BAPAK, KBK… BAWAWDALHAH BAALIKNGGANG… NEELOFA PEGI DAPAT KEBENARAN.. SO. PHD ATAU TIDAK TANYA DIRI SENDIRI.. RENTAS PERLU ATAU TIDAK!!!.. STOP MELAGA2KAN MEREKA2.. FAZURA AND NEELOFA MEREKA2 SEMUANYE BERJAYA.. YANG DOK GELABAH TU DAPAT APA??

  23. Dy dy

    Ni lah Masa nya nak ambik perhatian…..jugak

  24. Awiah Puteh

    Mmg tahu hati Fazura bersih ikhlas mengingatkan saje..

  25. Jahorah Taris

    Betul kata Fazura..Bersih kan hati tu..Jngn ukur hati sendiri.Suka pesangka buruk.

Leave a Reply